• Tel: 03/636 22 02
  • Mail ons: info@jc-homestyling.be

Totaalinrichting

  • Home
  • /
  • Totaalinrichting

Totaalinrichting

Een totaalinrichting is niet per definitie de inrichting van een volledige woning. Elke ruimte kan apart bekeken worden. Bij een totaalinrichting van een ruimte wordt er niets aan het toeval overgelaten. Elk onderdeel van de inrichting wordt onder de loep genomen. Of het nu over de opstelling en de keuze van de meubelen gaat, de juiste kleuren en materialen, de juiste verlichting, … elk onderdeel draagt namelijk bij tot een harmonieus geheel.

Hoe gaan wij te werk?

Alvorens wij aan een ontwerp kunnen beginnen, komen wij voor een eerste vrijblijvend gesprek bij u thuis om uw plannen en wensen te leren kennen. Dit gesprek is heel belangrijk omdat we hier dieper op uw verlangens ingaan, uw levensgewoonten willen kennen, de smaak van mevrouw en de wensen van meneer willen ontdekken.

Op basis van het overzicht van uw wensen starten wij met het opmaken van een voorontwerp. Aan de hand van een basisplan met de voornaamste afmetingen en inplantingen (ondersteund met enkele schetsen) worden de te gebruiken materialen en kleuren en hun toepassingen voorgesteld. Dit wordt uitvoerig besproken en een kostenraming wordt opgemaakt. Tot we uiteindelijk een ontwerp overhouden waarover iedereen tevreden is.

J.C. Home Styling: uw enige aanspreekpunt.

Naast het ontwerp van uw droominterieur staan wij dan ook in voor de totale uitvoering. Hierbij maken wij steeds een sluitende uitvoeringsplanning op en worden de werken in detail opgevolgd. Wij zorgen ook voor de levering en plaatsing van alle elementen voor een volledige interieurinrichting. Van ruwbouw tot het laatste deurstopje. Denken we hierbij aan maatmeubelen, (design)meubelen, verlichting, schilderwerken, vloerbedekking, raamdecoratie enz. voor onder meer volgende ruimten: