• Tel: 03/636 22 02
  • Mail ons: info@jc-homestyling.be

CAD ondersteuning

  • Home
  • /
  • CAD ondersteuning

CAD ondersteuning

Naast onze eigen ontwerpen kunnen we ook zorgen voor het digitaal maken van uw eigen plannen.

Uitvoerend tekenwerk

Overtekenen van bestaande plannen:
De door de bouwheer aangeleverde plannen worden zorgvuldig nagemeten en overgetekend. Deze worden indien gewenst getoetst aan de werkelijke situatie en waar nodig aangepast.

Uittekenen van bouwaanvraagdossiers:
Het 2D bouwaanvraagplan wordt aangekleed met een liggingsplan, omgevingsplan, inplantingsplan en terreinsnede op de respectievelijke schaal.

Opmeten en uittekenen van bestaande gebouwen:
De bestaande architectuur wordt opgemeten en in kaart gebracht. Voor terreinopmeting werken wij samen met een be√ędigd landmeter.

Uitwerken van 3D voorontwerpen:
Op basis van het (door de architect) aangeleverde schetsontwerp gaan wij van start met het ontwikkelen van een 3d ontwerp. Dit kan zowel in Vectorworks als in Sketchup. Deze programma’s zijn compatibel met tal van andere courante tekenpakketten. Indien gewenst bezorgen wij u 3D perspectieven en renderings naar believen. Alles wordt u geleverd in .vwx .dwg .dxf .pdf en/of .jpg.

Project Visualisatie

Fotorealistische Rendering
Na het uitwerken van 2D naar 3D worden aan het model (in Renderworks) materiaal texturen, lichtinval enz. toegekend. Hierbij krijgt u een realistisch beeld van hoe het er in werkelijkheid zou kunnen uitzien. Dit beeld kan u gebruiken voor verkoop presentaties, werfborden etc.

Werkwijze
Wij werken op basis van een prijsofferte per opdracht, of wij werken in regie aan een vast uurtarief. Voor een opmeting vragen wij graag eerst een kort bezoek aan het op te meten pand.

Software
Vectorworks 2012 Architectuur en Interieur, Renderworks 2012, Sketchup.